В новините
 
08.09.2007 13:13   Новината е видяна 4506 пъти
Криминална хроника 08.Септ.2007

На 07.09.т.г. около 11.00 ч. на ГКПП Малко Търново при проверка на микробус «Фолксваген», с румънска регистрация, управляван от 49 годишния румънски гражданин К.К. от с. Салчея, са открити недекларирани 140 130 щ.д. и 8 150 евро. С автомобила са се придвижвали още двама румънски граждани – мъж и жена, съответно на 26 и 24 години. Откритата недекларирана валута е иззета с протокол. От страна на Митница – Бургас е издаден акт за митническо нарушение, а в ОДП Бургас е заведено дознание. К.К. е задържан с мярка «задържане под стража» за срок от 72 часа от Районна прокуратура Малко Търново. Подигнато му е обвинение по чл. 251 от НК / нарушаване на режима на сделките с валутни ценности/.

На 07.09.т.г. около 12.20 ч. на бургаската улица «Васил Левски», 26 годишна бургазлийка е застигната от непознат за нея младеж, който чрез издърпване извършва кражба на златно колие около 31 грама. Извършителят на деянието се издирва по описание от служители на Първо РПУ Бургас.

 

 

На 07.09.т.г. през незаключената врата на терасата е проникнато в хотелска стая в к-с «Магнолиите» в Приморско, обитаваната от немски туристи, откъдето е извършена кражба на дигитален фотоапарат и златно колие. Малко по-късно, след взломяване на входната врата е проникнато в съседна хотелска стая, обитавана от други немски туристи, откъдето е извършена кражба на дигитален фотоапарат, мобилен телефон, златни накити и два чифта маратонки. Работата по случаите продължава от служители на РПУ Приморско.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |