В новините
 
08.09.2007 13:43   Новината е видяна 4980 пъти
Борисов разсейва страховете на местните структури и дава рамо на кандидатите на местните избори

Един от най-атрактивните играчи на предизборната сцена у нас - Бойко Борисов, вкара в бой тежката артилерия, пристигайки в Бургас.

Борисов: Използването на името ми от кандидат-кметове от други партии е помиярщина.
"Кандидатът за кмет на ГЕРБ за БургасДимитърНиколов няма да скача с парашут и няма да се бори с акули. Той трябва да има ясна програма и я има.
Като общински съветник той е наясно какво трябва да се направи в Бургас и това, че един човек говори по-умерено, по-тихо или по-спокойно не значи, че е нерешителен".
Това заяви в морския град лидерът на ГЕРБ БойкоБорисов по повод думите на кандидата за кмет на БургасВаклинСтойновски, че "кандидатът на ГЕРБ е нерешителен, и че от БойкоБорисов ще зависи това, което ще се случва в Бургас, предава агенция Фокус
"Един кмет трябва да изглежда по такъв начин - добър мениджър с опит, със знания, с умения. А тези, които ще вадят компромати и ще говорят глупости, е трябвало ги вадят досега, да не са чакали.
Надявам се, че Бургас ще има един добър кмет в лицето на ДимитърНиколов. Други кандидати що за хора са като лични качества няма да коментираме, ние ще коментираме това, което ще направим в Бургас", каза Борисов.
На въпрос на журналисти за появилата се информация, че ГЕРБ подкрепя и другия кандидат ВаклинСтойновски, който си е направил сайт с негови снимки, Борисов отговори категорично, че се е запознал с ВаклинСтойновски по повод фасадното осветяване на над 140 сгради в столицата.
"Въпросното лице беше намерило контакт с мен в София през ръководителите на една фирма за осветление, за да осветят археологическия музей. Ако не ме лъже паметта, тогава съм се запознал с него.
А не му знам и името и оттогава не съм го виждал, не съм го чувал. Това, с което колегата Цветанов ме запозна е, че си е направил сайт с мои снимки. С мен се снима цялата страна.
Аз съм сигурен, че имам поне милион и половина и ли два милиона снимки, лични, прегърнат с някого. На подобни мероприятия идват хиляди хора, на които давам автографи.
Ако утре подобен човек си сложи такива снимки в сайта и твърди подобно нещо за мен, той е помияр. За мен това е точната дума. Това е злоупотреба с моето име.
Тогава аз съм благодарил, че е дошъл и е осветил една сграда и той си е получил публичната награда, за това че си е дал парите да освети археологическия музей.
Аз затова съм застанал пред камерите и съм казал благодаря ти за това, което си направил, за това точно, което си направил, а не по принцип. И след това да се възползваш от тази моя толерантност е помиярщина.
Но в Бургас има много такива, които се опитват да направят подобно нещо. Такива има в цялата страна. Това означава, че сме много силни, че сме направили много и че сме много истински", заяви БойкоБорисов.
Той изпрати и поздрави на кмета ЙоанКостадинов, който е кандидат за четвърти кметски мандат.
"Това, че не говоря лошо за ЙоанКостадинови и мога да си позволя да му изпратя поздрави, това е коректно, това е човешко, това джентълменско."
Ние искаме да си пожелаем честни истински оспорвани избори на идеи за Бургас и да се надяваме, че и другите кандидати за Бургас ще постъпят също така толерантно", подчерта лидерът на ГЕРБ.
Според него, изборите идват и си отиват, но човешките отношения остават.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |