В новините
 
14.09.2007 07:24   Новината е видяна 4789 пъти
Радослав Ралев е кандидатът за кмет на ГЕРБ за с.Черноморец
36-годишният Радослав Ралев е кандидатът за кмет на ГЕРБ за село Черноморец. Той бе представен официално снощи пред жителите на курортното селище от кандидата за кмет на община Созопол Константин Гребенаров.
Радослав Ралев е завършил Математическа гимназия и техническия университет във Варна. Близо 10 години е работил за английска корабна компания като инженер. От 2005 година развива собствен бизнес в областта на хотелиерството и ресторантьорството. 

Основен мотив за кандидатирането му за кмет е промяна на статуквото в община Созопол.  ”Роден съм в Черноморец и не ми е безразлично какво се случва в моето населено място. Черноморец има нужда от пътища, канализация, собствено пристанище, детски площадки и кътове за отдих”, заяви Ралев. Той разчита на подкрепа от хората, които искат да променят Черноморец така, че той да стане приятно място за живеене и работа. На тези, които се дразнят от дупките, мръсните улици, бездомните кучета, несигурността за бъдещето на децата ни. Радослав Ралев обяви, че в кампанията си ще заложи на срещите с хората.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |