В новините
 
14.09.2007 09:32   Новината е видяна 4334 пъти
Община Бургас отпусна 30 000 лв за ново оборудване на пожарникарите

Йоан Костадинов поздрави служителите от пожарна безопасност и защита на населението в Бургас с професионалния им празник.

      “Сухото и горещо лято, което отминава показа нещо ново и много опасно- пожарите могат и като че ли се превръщат в новия вид терористична заплаха за човечеството. Това прави работата ви още по-сложна и непредсказуема. Вие винаги сте се справяли със задълженията си, направихте го отлично и това лято, когато пожарите в община Бургас не бяха малко. Като кмет ви благодаря за бързата реакция и професионалната работа”, заяви бургаския кмет. Той пожела здраве, лично щастие и най-вече по-малко работа за пожарникарите, “защото по-малко работа при вас означава повече спокойствие и безопасност за всички нас.”

      От своя страна комисар В. Василев благодари на общината и лично на кмета Костадинов за помоща. Ако не беше автостълбата за която общината помогна, жертвите при пожара в “Зорница” щяха да са много повече, заяви той. Благодорим и за сумата от 30 000 лева, която ще използваме за ново оборудване.

      Много от служителите на пожарната в Бургас и региона бяха отличени с лични награди.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |