В новините
 
18.09.2007 06:18   Новината е видяна 6060 пъти
Параноя, помияр, и още много неща с буквата П

Във връзка с публикации в местната преса от страна на Георги Манев, общински съветник - изключително уважаван от нас, желаем да поясним и се надяваме медиите, които са публикували информацията да се съобразят с това:
1. Благодарни сме на Георги Манев, че изнася факти за Ваклин Стойновски, които факти със сигурност са важни за публиката в Бургас, в това число и за нас.
2. В последната част от статията, Георги Манев  обяснява как Ваклин Стойновски е "публикувал" в bourgas.org еди си какви снимки и т.н. и като засегнати се чувстваме длъжни да поясним:
- Ваклин Стойновски няма как да публикува каквото и да било в bourgas.org, както и Ваклин Стойновски няма нищо общо с този сайт. Публикация може да направи само човек, който има достъп до администрацията на сайта, а посоченото лице със сигурност няма такъв достъп.
- Моля г-н Манев да прочете целия коментар под снимката. Тази снимка няма нищо общо с регистрацията на партия Бургас. :)) Тя е безотговорно поставена там, с лека закачка към по-скоро ГЕРБ (за нас политиката е мръсна работа) .

http://www.bourgas.org/show_news.php?id=1087

ЦИТАТ: "Бойко Борисов поздравява Ваклин Стойновски с начинанието, новата партия,  и обещава да играят заедно на изборите в Бургас. "Опаковката понякога е по-важна от захарчето", казва той, вглеждайки се в младия мъж. "
Особено важен политически момент  - този със захарчето! Ако знаехме, че ще се вдигне такава олелия - ЛЕЛЕ КАКВИ НЕЩА ЩЯХМЕ ДА ПИШЕМ! :))

Изненадани сме от абсолютната сериозност, с която се възприемат политиците или пишман такивата в Бургас и на други места.

Burgasinfo, БСП, СДС, Община Бургас и т.н. са клиенти на фирмата собственик на домейна bourgas.org. Официално заявяваме, че на BOURGAS.ORG няма да се публикуват политически реклами, както беше възжелано от няколко партии и коалиции.

И най-накрая, следящите публикациите в смешни сайтове от сорта на Bourgas.Org, можеха да пояснят на Георги Манев, че така както е писано, така може и да изчезне и никой не може да докаже, че го е имало.  Например - да бяхме знаели, че ще излезе тази статия = щяхме да оставим стария .htaccess и да ни качат посещаемостта като по време на изпити.

Иначе, Георги Манев е написал наистина интересен материал и ние уважаваме това, което е направил и го оценяваме кaто изключително смело.

И така: извиняваме се на Бойко Борисов за причиненото неудобство, беше шега. Извиняваме се и на Ваклин Стойновски, който беше наречен помияр заради нас.

Като чухме за помияра, наистина решихме че става въпрос за нещо сериозно, а не за захарчето и наковалнята.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |