В новините
 
20.09.2007 05:11   Новината е видяна 7230 пъти
В последния момент сменят кандидата за кмет на АТАКА

След продължителни подмятания на различни имена като евентуални кандидат-кметове на Бургас,  Атака най-после обяви своя избор. Това е Валери Симеонов - собственикът на ТВ "Скат" и кум на  Волен Сидеров.

Засега агитката е перфектна -  Ваклин, Валери, Димитър, Йоан и few more - кандидатите са изброени веднъж в прав, а утре ще бъдат в обратен азбучен ред, за да не ни се сърди общинският съветник Георги Манев, виден борец срещу кръга, който се събираше в ОРИОН (справка теория на маневрата).

Социологическите проучвания са краш-кил-анд-дистрой, Предизборните щабове са в положение на вратар пред пряк свободен и четат всичко, което някой някъде е писал, защото ББ определя какво ще бъде времето.

Да си дойдем на думата.
След като другите кандидати се сдобиха с лични сайтове, а сегашният кмет използва общинския като такъв, Валери Симеонов като народно момче залага на стандартното и простичко нещо - радио, телевизия и вестник (рТВ). Вчера на среща в Стария Капитан с другите кандидати, Валери Симеонов е заявил, че бабите не "четат в Интернет", а карат децата да им търсят инфо, с което се влошава общото здравословно състояние на децата и оттам вече става много лошо, т.е. децата качват диоприте и бабите затова няма да гласуват за политици, които имат блогове. Това е ясно, че е простотия, но в крайна сметка щом Бойко и Ваклин си говорят за кексчета и породисти псета, що пък не ...

Валери Симеонов е публикувал в Интернет снимките си с Йоан и голи снимки на своя кумец Волен Сидеров, които дори взеха първо място в десетте най!  (петък вечер бТВ) После се оказало, че не били голи снимки на Атака, а снимки на Венера Милотинова от откриването на изложбата на Леонардо да Винчи в археологическия музей в Бургас преди 2 години.

Как се стигна дотам!
Известният бургаски бизнесмен Георге Попеску е отказал да се кандидатира за изборите, заявявайки, че те са предрешени, защото в ОИК е купена (що пък да не го е казал), а той не обича да се занимава с чужда собственост, а и познава достатъчно добре проблемите ан Бургас, за да се запознава тепърва с тях. Интервю с него беше публикувано в Черноморски Фар миналия вторник, взето е при Желязото, което свети.

От А@ТАКА очакват жителите на града да изберат в новия ОбС поне 12 съветници от листата на партията. На пресконференцията присъствали двама настоящи кметове - на Камено - Димитър Которов, и на Приморско - Димитър Димитров. Те щели да бъдат подкрепени от Атака за нов мандат, както и бившият кмет на Поморие Георги Трухчев.

Това е положението.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |