В новините
 
21.09.2007 12:00   Новината е видяна 8281 пъти
Белла Донна или едни гърди напред, както по естествен начин го правят жените

Продължава рубрика Страшни смешки смешни страшки, този път с еНДеСеВе.
Мария Инджова e кандидат за кмет на Бургас, издигнат от НДСВ 
Нищо по-естествено от това гърдите на жените да са пред тези на мъжете. Затова доста често се използва изречението: "С едни гърди напред", а за мъжете се казва, че мисля с онази си работа, т.е. с работата, която уж си мислят, че вършат - например компютър, търговия, политика и.т.н.

Тя (Мария Инджова) е одобрена от Политическия съвет, заедно с още 30 кандидати, и е представена на есенния бал на княгинитe в столицата. Жълтата кандидатка е била в класическо бяло и черно. Подреждането на кандидатите за общински съветници в листата на НДСВ ще стават random и всеки път ще е различно, за да се объркат от ГЕРБ, дали се пишат с Б или П, защото след звучна съгласна Мария може и да не стане гласна. 

Мария Инджова е била много недоволна от това, че Евродепутатката Румяна Желева в белия панталон и синьото шалче не е избрала неин тоалет за 24 часа.
Дизайнерът Мария Инджова е основател на модна къща “Франц Мари”. Тя участва и на изборите през 2003 година като кандидат за кмет на "Партия на демократичния център". Беше и водач на листата за общински съветници, но тогава Димитър Николов влезе в Общински съвет, а не тя и сега е много надъхана да е обратното - той да основе модна агенция, а тя да влезе.
По клюки се очаква Новото време да издигне Ружа Стойкова за кандидат. Ружа не си вдига телефона, но разбрахме, че в момента е на преговори. Тя е започнала да обзавежда и предизборната кампания на Ваклин Стойновски, но не е ясно докъде ще стигнат там взаимоотношенията, защото има спор за партньорите.
Златомира Мострова, изключително ядосана на Мирослав Севлиевски за това му решение е отказала да даде интервю в негова полза и след това е поискала избирамео място в софийската листа.

На този етап сред кандидат кметиците липсва само Бисерка Хънкова и оркестърът ще свити туш.

На помощ на ГЕРБ пък е пристигнала специална ПР-ка от София, щото май  the social situation  се е омотала.

Много време си загубихме с тези избори и отиваме да поработим

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |