В новините
 
25.09.2007 20:03   Новината е видяна 4836 пъти
Модерен яхтпорт изграждат в Ахтопол

Подписването на рамковото споразумение за сътрудничество на община Царево и кметство Ахтопол с община Портофино и община Рапало, Италия, ще се състои утре в Ахтопол. Поводът за това споразумение е проектът за яхтено пристанище в града – „Яхтополис”. След това ще бъде открит временен информационен център на регион Лигурия, общини Портофино и Рапало и фирми с международен опит в изграждането на яхтени пристанища.

Участници от италианска страна ще бъдат Ренцо Гучинели, зам.- губернатор на област Лигурия, Алфредо Мордини – представител на община Лаваня, Фабио Мусторджи –представител на община Рапало, Никола Галиарди –представител на община Портофино, Джузепе Ламанна, зам. - председател на търговската палата в Генуа. Сред гостите от Италия ще се и Фабрицио Камастра – директор ICE – Италиански институт за външна търговия, Марио Монтесоро –директор на Дирекция по интернационализация и сигурност към търговска асоциация в Генуа, Чезаре Санджермани – председател на индустриален район по мореплаване в Лигурия, Алесандро Гуцо – експерт по туризма Италия. От българска страна при подписване на споразумението ще присъстват Петко Арнаудов – кмет на община Царево, Бисер Колев – кмет на Ахтопол, Любомир Пантелеев – областен управител на Бургас, Мария Ценова – зам. областен управител на Бургас, представители на Българска агенция за инвестиции, Агенцията по туризъм, Българска федерация по ветроходство,на Сдружението на ловците и риболовците в Ахтопол, Георги Мартинов и Даниеле Индако – „Яхтополис“ АД, представители на бизнеса.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |