В новините
 
26.09.2007 14:20   Новината е видяна 5072 пъти
Поморийският театър се завърна с ІІІ награда от Театрални празници

Поморийският театър при Читалище "Просвета" - Поморие спечели ІІІ награда на Тревненските театрални празници - 2007 с постановката "Рейс" по Станислов Стратиев. В конкуренцията на 12 театрални трупи от цялата страна поморийските актьори отново доказаха своята висока театрална класа. Особеност на фестивала в Трявна е, че няма професионално жури, което да оценя спектаклите и актьорското майсторство на участниците.Театралните състави сами оценят своите колеги и техните изпълнения, като нямат право да гласуват за собствения си състав.

Това е втория фестивал организиран от Община Трявна и Театрално сдружение "Камбана" гр.Трявна. Замислен е като празник на театъра и на хората със сродни театрални интереси. На отличените състави - Театрален съставпри АЕЦ - Козлудуй, Читалище "Св.Св.Кирил и Методий" - Тополовград и Читалищен театър "Просвета" - Поморие бяха връчени почетната статуетка на фестивала Трявна - 2007 и диплом. Нека е честита наградата на Поморийския театър "Просвета" и все така да отстояват достойното си име на театър с традиции и високи художествени успехи!

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |