В новините
 
09.10.2007 08:27   Новината е видяна 6298 пъти
Инджова се срещна с над 600 работници на Победа АД

Кандидатът за кмет на НДСВ Мария Инджова и кандидати от листата за общински съветници на НДСВ се срещнаха с над 600 работници и служители от завод „Победа” АД.

      „В „Победа” АД работят много хора, достойни жители на Бургас, и те могат да разчитат на нас, че ще превърнем града и общината в по-добро и сигурно място за живеене”, заявиха кандидатът за кмет Мария Инджова и кандидати за общински съветници на НДСВ.

      Болшинството от над 600-те работещи в завода са жени. От разговора стана ясно, че в индустриалната зона няма дори една пешеходна пътека, вероятно защото е осеяна с дупки и неосветена и работничките се страхуват да минават оттам.

      „Ние можем да решим проблемите на хората“, заяви кандидатът за общински съветник Мариета Трошева, прокурист на „Победа” АД. Дружеството е най-голeмият производител на бисквити в България. Основните проблеми, които и административното ръководство, и работещите в производството посочиха, са лошата пътна инфраструктура на града и неефективна транспортна схема.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |