В новините
 
15.10.2007 15:25   Новината е видяна 3979 пъти
Скечовете на кандидатите за кмет на Бургас

Тази сутрин в предаването на Николай Бареков и Ани Цолова по бТВ отново се установи колко смешен град е Бургас.  Екипът на бТВ се сдоби с един роман, една стихосбирка и една книжка с къси разкази.
На явка се показаха Йоан Костадинов, Димитър Николов и Ваклин Стойновски - кандидати за кмет на Бургас. Единият знаеше защо се явява, но другите двама за какво се бореха не стана ясно.
Валери Симеонов не се яви и може би с това спечели още симпатизанти, а в Бургас Атака е на твърди позиции.
Преди триото, което изглеждаше повече задружно, отколкото от съперници, се появиха Мария Инджова, която сама си вярва, и братя Дражеви, които дори не си вярват. Малкият е известен в Бургас с особеностите си, но защо и Жоро тръгна в тази посока, защо?! Във всеки случай моментът с отлагане на изборите беше забавен.
Като хора, които стоят на принципни позиции, че един кмет на "бързоразвиващ" се град като Бургас трябва да се сменя на 2 мандата макс, а не да се заседи вече трети, че и както върви 4-ти, изказваме възмущението си от партиите, леви, десни, обратни и други, че не успяха сред 200000 души да подберат една нормална и успешна алтернатива на сегашния кмет.  Успешна в смисъл на вероятно заменяща го, защото при сегашните обстоятелства в ранното утре не е ясно кой-къде-какво-кога-и-как ... Във всеки случай от интервюто пак спечели само Йоан, както го наричаше Бареков. 
Димитър Николов със заучени фрази и визия на дете-отличник, с нищо не пунтира бунтаря-полицай Бойко Борисов. Ваклин повечко мълча и по-добре. Но някак си и двамата си повярваха. Дори да стане кмет Николов - позиция, в която той самият вече се вижда май, ще стане не толкова с подкрепа за него, колкото с принципно неодобрение към 4-тия мандат на Йоан Костадинов.
Какво имаме срещу Йоан. Нищо! Но някои от нас са на възраст, в която не помнят друг кмет, т.е. той е нещо като Георги Димитров - несменяем и вечен.
И ако беше вечер, а  не сутрин, то скечовете на кандидат кметовете биха могли да минат за веселба в шоуто на Слави, който се готви за кмет на София след бате Бойко и щял да изпрати тук Виктор Калев, та поне да знаем за какво е весело.
 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |