В новините
 
18.01.2001 14:36   Новината е видяна 3645 пъти
Решение не само срещу БСУ, но и решение по принцип СРЕЩУ е прието на заседание на Висшия Съдебен съвет

4Фар

Решение не само срещу БСУ, но и решение по принцип СРЕЩУ е прието на заседание на Висшия Съдебен съвет. И то не по принцип Срещу, а срещу Юридическите факултети. Оказва се, че легитимни такива били само тези в СУ (спор няма) и в Монтана. Що ли?
Необходимо ли е тогава ние, простосмъртните хора от света на точните науки (математици, инженери, компютърни специалисти и информатици /някои даже не знаят, че последните две са различни/) да обявим за нелитимни всички освен ФМИ на СУ и този в Долни Дъбник (да речем). Хак им е на всички@! - както се видя тези дни. Жалко, че студентите юристи нищо не разбират от компютри ... Да не би напливът към гореспоменатите два "правни" факултета да е намалял, или платата за взет изпит е отишла надолу..... А какво да кажем ние, като всеки ученик прави дъмпинг на цените на уеб дизайн и програмиране .... и мамите и татковци юристи позволяват на детето да си държи в къщи нелицензен софтуер и да продава нефелни странички срещу стотинки за наркотици .... Това са приказки ей, така - по принцип!
Близо до яз. Мандра край с. Маринка се разляха 30-40 т. суров петрол. Причината е спукана тръба на нефтопровод.
28 годишен данъчен инспектор си го е отнесъл заради коолегите си.
Днес вестникът е с нова "ротационна" страница Здраве :))..... пасваща с тази за махмурлука на Премиера.
Страница ХОБИ - също с много за четене.

Бургас Днес и утре

Прокуратурата ще проверява БСУ ( :) май от вестника намалят размера на простотията!) ..... Нали знаете приказката за меренето на Онези Работи ....
Всички говорят, че някаква измислена фирма ОМЕХ Интернет търгува пшеница по Интернет :))) - обаче един не се сети да даде Интернет адрес :))) Много се връзват тези хора :))) ... Чували сме за ОМЕКС заплати, за Омекс ТРЗ, обаче такова нещо кат ОМЕХ Интернет не сме - искаме да го видим .... Абе, кой им дава да търгуват по Интернет - по цял свят дот ком (дотирани комунистически) фирми фалират .... те ли .... :))) Оп! Още един от стожерите на НЕТИНФО - Невена напусна фирмата! Стават там разни работи, обаче .... :)))
Мноооооооого портрети, една кръстословица и една загатнато гола мацка :))

В КОМПАС

:)) Както винаги - ако първата статия не е кървава, значи не са си свършили работата ... То бива на червено, на червено, ама чак пък толкоз :-) Радостно е съобщена новината за пребитото момче (данъчен инспектор в "Големи Данъкоплатци").
"Закриват Ютидическия в БСУ?", питат от вестника .... Не, викаме им ние - закриват всички юридически, защото се оказва, че са ненужни. На изживяване демек - само този в СУ ще оставят за комка. То вярно, че и каква ли работа имат толкова юристите ..... щом изверг, изнасилил и удушил 6 годишно дете преди 10 дни е още жив! И Съда кому е нужен!
Такава глупост като статията за електронния подпис не бяхме чели!
Илонка Иванова с цяла страница за фирмите, които отчитат топломерите.- ОК е.
Проектът за войнишки паметник ... коментар и информация

в. Комбина

Не"аме думи!





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |