В новините
 
22.01.2001 14:56   Новината е видяна 2587 пъти
Сменени са директори на митници в страната

Директорът на Агенция "Митници" прекрати трудовите договори на директорите на Регионалните Митнически Дирекции. Това е в резултат на изтичането на трудовите договори. Петимата директори бяха на тези длъжности в продължение на три години. Това съобщиха от отдел "Връзки с обществеността" на ведомството.

От началото на 1997 година те бяха преназначавани три пъти. През изтеклия тригодишен период бяха постигнати значителни успехи, бяха отчетени и редица слабости.

Прилагайки, наложилия се в българската митническа администрация със своята ефективност, принцип на ротация, досегашните директори имат възможност да предават своя опит и умение на други отговорни постове, смятат от ведомството.

Отново с временни трудови договори техните места ще заемат следните митнически служители: за директор на Регионална митническа дирекция Бургас - Божидар Чергов, за директор на Регионална митническа дирекция Варна - Пламен Войков, за директор на Регионална митническа дирекция Пловдив - Минчо Божков, за директор на Регионална митническа дирекция Русе - Йордан Масленков, за директор на Регионална митническа дирекция София - Димитър Маринов.

22.01.2001 13:30

Източник: News.BG





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |