В новините
 
29.10.2007 13:06   Новината е видяна 3019 пъти
Общинският лидер на БСП в Бургас Стойко Танков подава оставка заради изборните резултати
Разширен състав на Единния национален стачен комитет със шест поименно предложени учители вече са изпратили своето предложение за продължаване на преговорите в Министерството на образованието и науката. Това заяви председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева след заседание на областните стачни комитети в централата на КНСБ, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Такева посочи, че от срещата е станало ясно, че не всички региони са подали информация за това дали приемат или отхвърлят предложението, отправено от правителството. За район “Красна поляна” 325 от стачкуващите приемат предложението, 178 го отхвърлят. Янка Такева бе категорична, че ако трябва ЕНСК да бъде перфектен, той би трябвало да пусне единна методика за допитване и уточни, че продължава да се получава информация от единните стачни комитети. Когато се съберат резултатите и се обобщят по единната методика, ще стане дали учителите дали учителите приемат или отхвърлят предложението, отправеното от правителството на 26 октомври.
Според Такева преговорите трябва да продължат. Тя посочи, че в последния вариант на споразумението са пропуснали обслужващите звена.
Такева посочи, че трябва да бъде направен задълбочен анализ на създалата се ситуация.
Заседанието на Единния стачен комитет продължава и в момента.
Десислава АНТОВА




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |