В новините
 
03.11.2007 16:54   Новината е видяна 5606 пъти
Чамурджиев стана фактор в новия Общински съвет

Успехът му е феноменален - вкара трима съветници, без да покаже лицата им, а за цялата кампания щабът му похарчил само 15-20 хил.лв.

Водачът Георги Минков слиза като победител от S класата на Чамурджиев, който отказа да се появи на срещата ни Венцеслав Чамурджиев - известният бургаски бизнесмен и хотелиер, който с офшорната си фирма "Тампа трейд"  сега развива и бурна строителна дейност в центъра на града и к-с "Меден рудник", става важен фактор в новия Общински съвет. Той учуди щабовете на всички политически сили в този вот, защото без  никаква  агитационна кампания в публичното пространство, стана общински съветник от Българската социалдемократическа партия. Оказа се, че е бил трети в листата с кандидати, като на първото място е Георги Минков, а на второ Петър Иванов.
 Венцеслав Чамурджиев е бившият шеф на СДС-Бургас, който беше прогонен от партията с огромен скандал на държавно ниво заради пленения край Сомалия кораб "Алфа БГ" през 1998 г. Дотогава бизнесът му се преплиташе с този на ВИС и "Аполо Болкан".
 Победата на  Чамурджиев в тези избори е феноменална, защото вкарва трима в местния парламент без да покаже лицата им и с разходи за цялата кампания, възлизащи на 15-20 хил.лв.
Самият Чамурджиев не желае среща с журналисти, отказа и да го фотографираме.
"Не позволявам да ме снимате, ще ви срещна с водача Георги Минков, той ще дава интервютата", заяви Чамурджиев. Уникалният общински съветник ни предупреди още, че не е случаен човек в този град, също и че е адвокат. Посъветва ни също да направим справка в състава на новия местен парламент, с думите: "Вижте колко души са завършили като мене Юридическия факултет на Софийския университет, нека си покажат и дипломите - моята е с успех 4,60".
Съидейникът му Георги Минков пристигна за срещата ни в офиса на г-н Чамурджиев на ул."В.Търново" 14, където беше някогашният фитнесцентър от бурното време на силовите групировки и където под строга охрана  и зад стабилни метални решетки, беше кабинетът на Чамурджиев. Сега там се извисява нова кооперация, на чийто партерен етаж е устроен луксозен кабинет на г-н Чамурджиев. Внушителната сграда е построена от фирмата му "Тампа". Минков слезе от черна лимузина - Мерцедес ес класа .    
Той е на 48г., син е на легендарния журналист Пенчо Минков -  дългогодишен отговорен секретар и зам.-главен редактор на в."Черноморски фар", вече покойник. Завършил е история и география във Великотърновския университет.В началото на демократичните промени Минко-младши беше директор на Младежкия дом, но после се изгуби от града.

http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=1641

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |