В новините
 
04.11.2007 11:55   Новината е видяна 5909 пъти
Криминална хроника Бургас 4 11 07

На 03.11.т.г. около 17.30 ч. в Четвърто РПУ Бургас е получено съобщение от ведомствена охрана «ЛУКОМА» при «ЛУКОЙЛ – Нефтобаза» - Росенец за задържан мъж в момент на изнасяне на бензин от района на базата – установено е, че това е : 28 год. Х.К. от Бургас. Край Х.К. са установени 160 л. бензин в пласмасови бутилки. Нанесените от деянието щети са в процес на уточняване. Работата по случая продължава от служители на Четвърто РПУ Бургас.

На 03.11.т.г., чрез взломяване на входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се на ул. «Карлово» в Бургас, обитаван от 49 годишна бургазлийка, откъдето е извършена кражба на около 60 гр. златни накити и около 300 гр. сребърни накити. Точната стойност на извъряшената кражба е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Пето РПУ Бургас.
На 03.11.т.г. около 22.00 ч. в пункт на «Евро футбол», намиращ се в района на бл. 117 в к-с «Меден Рудник», двама мъже са нанесли побой на клиент на пункта. По време на инцидента работещата в пункта 20 годишна жена се е скрила в складово помещение, като след връщането си в основната зала е установила липсата на сумата от 600 лв., съхранявани в бюро. Работата по установяване на причините за побоя, както и съпричастността на двамата мъже към липсващата парична сума продължава от служители на Четвърто РПУ Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |