В новините
 
09.11.2007 05:26   Новината е видяна 4842 пъти
"Новото време" обнови детска градина
Да се въведе отново училищното здравеопазване, предложи лидерът на партията в Бургас
Добронамерен жест направи вчера партия"Новото време". Таралежите дариха 5000 лв. на детска градина "Ран Босилек". Тези средства ще послужат за ремонт на детското заведение, необходим в съответствие с европейските изисквания. Ще се обновят оградите, решетките, вратите, детските площадки. В заведението се възпитават 280 деца в осем градински групи и две ясли. Лидерът на партията в града Момчил Момчилов изрази безпокойство, че детските заведения в Бургас не достигат, съобразно потребностите на града, материалната база не е на  нужното ниво и не отговаря на съвременните изисквания. Държавата е абдикирала от този проблем и е нужно да се търсят алтернативи.
Държавата е абдикирала от този проблем и е нужно да се търсят алтернативи. "Бургас е град с голям бюджет и това би могло да позволи повече средства за тях, а членството ни в ЕС ще даде шанс на детските заведения да участват в повече проекти и да ги доближи до европейска визия", каза Момчилов. Така детските градини ще могат да се превърнат в райски кътчета, където малчуганите да прекарват пълноценно времето, да спортуват и за тях да се полагат всички необходими грижи. Момчил Момчилов е убеден, че трябва да се въведе отново училищното здравеопазване и  във всяко учебно заведение  да има медицински персонал, който да се  грижи за подрастващите.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |