В новините
 
22.01.2001 15:48   Новината е видяна 3312 пъти
Бабин Ден в Родилното в Бургас

4Фар

Със скромен ритуал е започнал вчерашният Бабин Ден в Родилното в Бургас(по официални данни).... Не така обаче приключи снощи, смеем да твърдим. :)) Две моми са се родили вчера в Бургас. Едната с изключителни данни - 55 см. (Представете си бъдещите 1,85 м :) Да са живи и здрави.
Тайнствено и загадъчно е подменен лидерът на Демократическата партия в Бургас. На мястото на Георги Сократов е застанал Иван Карагьозов.
Хакването на сайта на президента породи у компютърното братство смесени чувства - от гордост до яд на всички онези като Вени Марковски, претендиращи за правото да представляват гилдията. Гилдията от горди апаши не обича да е представлявана - тя умее да си казва думата, при това без да и пука. Така направи и Евгени Манов от ФАР-А, изпращайки възмутено message до Президента Стоянов, който като че ли нямаше намерение да направи изявление по случая. Отговор лично не получи, но Нери Терзиева върна reply, а днес четем и в 24 часа, че Президента също го е забелязал. :))). "Хак"-а беше тема на продължителна дискусия в ПиЯнО Бар-а на Slade (Евгени) :)).
БСУ - новости по проблемите на Правителството.... Юристите започват да шикалкавят. Добре, че в Бургас строго следим приказките им.... Накрая като нищо ще се окаже, че изобщо не искат да остават в сградата на бившия Партиен Дом. 65 Депутати са се подписали под документ в подкрепа на БСУниверситет. От претендиращите за "сини", само Йордан Цонев е подкрепил децата, като с това по всяка вероятност ще остане в Парламент-а, а и отново показва, че му щрака повече, отколкото на много други negowi hora. :)).
Буш-младший е далеч от категорията на баща си. Оня беше страхотно изискан.
Интервю на Митко Новков с Борислав Чакринов в страницата "Събеседник". Борислав Чакринов е шеф на Театър "Адриана Будевска" в Бургас, а отскоро и на Сливенския театър. Интересни виждания за промените в театър-а и за състава на трупите.

Бургас Днес и утре

Днес излиза .... why?

В КОМПАС

Днес не излиза ...

в. Комбина

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |