В новините
 
16.11.2007 06:49   Новината е видяна 3034 пъти
Община Бургас завежда насрещни искове срещу фирмите, поддържащи пътната инфраструктура

За последните няколко месеца Община Бургас е осъдена да плати 6000 лева на собственици, чиито автомобили са пострадали заради лошата инфраструктура в града. Всеки от исковете е за около 1000 лв.

      “Аз завеждам насрещни искове срещу строителните фирми, обслужващи участъците, в които са станали авариите”, каза кметът Димитър Николов.

      Според данните, с които се е запознал, четирите фирми, грижещи се за пътната инфраструктура в общината, са получили милиони, така че не е редно от общите пари на бургазлии да се плаща допълнително за тяхната некачествена работа. Насрещните искове ще бъдат заведени и срещу 4-те фирми: “Трейс”, “Виастрой”, “Пътна компания” ЕАД – гр. Ямбол и “Благоустройствени строежи” ЕООД.

      Междувременно бургаският градоначалник ще се срещне с председателя на БГК Недялко Кирезиев. Димитър Николов ще разчита много на сдружението да продължи работата по идентифициране на инфраструктурните проблеми в града и предлагане на решения за тяхното отстраняване.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |