В новините
 
16.11.2007 06:01   Новината е видяна 3185 пъти
Кметът Димитър Николов обявява инициативата „Да украсим Бургас”

Кметът на Бургас Димитър Николов обяви днес началото на инициативата „Да украсим Бургас”. Тя е по повод предстоящите Никулденски и Коледни празници. Идеята на градоначалника е както в цяла Европа, за първи път Бургас да грейне в коледни светлини още на 6 декември–Никулден. Идеята е тогава да бъдат запалени едновременно в един и същи час коледни елхи не само в центъра, но и във всички комплекси.

      Николов се обръща с призив към бургаския бизнес и гражданите да помогнат с материали и средства за реализирането на идеята. Градоначалникът ще обяви и конкурс за най-красиво украсени офиси, магазини, сгради, панелни блокове и домове. Участниците ще имат срок до 6 декември и ще се включат в едновременното пускане на коледните светлини на града.

      Акцията се налага заради липсата на средства, които да са предвидени за коледна украса 2007. На фирмите, които желаят да се включат, ще бъде предоставена възможност да поставят свои рекламни табели през декември.

      „Сигурен съм, че Бургас ще се отзове на призива ми. Убеден съм, че „свежият въздух” в община Бургас ще се усети още по Никулден”, заяви градоначалникът. В Никулденската програма освен традиционните ритуали, бургазлии ще бъдат изненадани и със серия други събития, за които от общината се надяват, че ще бъдат събрани средства.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |