В новините
 
18.11.2007 16:02   Новината е видяна 7031 пъти
Микробиологична лаборатория изграждат в Рибното пристанище
Модерна микробиологична лаборатория ще бъде изградена в района на бургаското рибно пристанище. Тя е финансирана по програма „Конкурентноспособност” на ФАР, а изпълнител на проекта е  „Булджак” АД. 
Според инвеститорите, високотехнологичното съоръжение ще заработи след не повече от осем месеца. Тогава лабораторията ще получи и сертификат според европейските стандарти. Чрез него тя ще бъде акредитирана да изследва продукти от рибен и животински произход, като определя тяхното качество и годност за консумация. 
От услугите на специалистите в микробиологичната лаборатория ще могат да се възползват всички фирми от бранша на хранително-вкусовата промишленост в Бургаско. Новата придобивка ще предоставя втора алтернатива за  извършване на задължителното тестване на продукти и възможност за съкращаване на времето на тази процедура. Сега това се прави само в централизираните лаборатории на ДВСК.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |