В новините
 
24.11.2007 05:19   Новината е видяна 3913 пъти
Айтос ще си сътрудничи с турска община
Община Айтос спечели проект по Програма ФАР, Трансгранично сътрудничество, Финансов меморандум между България и Турция 2005.
Проектът „Развитие на партньорството между община Айтос и община Буюккараштаран” ще се изпълнява в продължение на 11 месеца и е на стойност 49 738 евро.
С него ще се насърчават развитието и преките връзки между община Айтос и община Буюккараштаран в  Турция, чрез обмяна на опит, съвместни обучения, организиране на форуми с участието на широк кръг от хора, съвместни публикации на български, турски и английски език, създаване и развитие на мрежа от ефективно трансгранично партньорство в сферата на „Институционален капацитет, изграден на местно ниво”, „Обмяна на културни ценности” и „Икономическо развитие”. В дейностите на проекта ще бъдат включени представители на местната власт от двете общини, НПО-та, бизнес, образователни и културни институции, медии и граждани. Мероприятията ще включват събрания, семинари, изложби и др. Ще бъдат публикувани и разпространени различни материали и ще бъде проведен обучителен бизнес курс.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |