В новините
 
24.11.2007 07:34   Новината е видяна 5694 пъти
Параноя - Сменят ключалки в общината

Всички ключалки на вратите на четвъртия етаж в общината, където се намират кабинетите на зам.-кмета по строителство, на главния архитект на общината, на специалистите по кадастъра и регулацията, както и отдел по незаконно строителство ще бъдат сменени с нови, заяви вчера зам.-кметът по строителството и устройство на територията Костадин Марков. Съвсем изненадващо вчера рано сутринта се е появила изгубената документация от проекта по изграждането на пречиствателна станция в „Меден рудник”. Само преди два дни парцеларният план на довеждащия колектор, заедно с абсолютно всички съгласувания и официални документи към него, бе обявен за изгубен.

      Преди ден зам.-кметът по строителството се натъкнал на изгубената документация . Той поискал от служители в отдела да му я предоставят. Оказало се, че никой не е наясно къде се намира важната документация, която е задължителна за старта на цялостния проект. При многобройните разговори се разбрало, че папката се е изгубила при комуникацията между РУАТОН- а в „Меден рудник” и правния отдел на общината. По всяка вероятност придвижването й не е станало по служебен път, а неофициално- по човек.

Пълният текст: http://far.bourgas.org/more_news.php?id=7739





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |