В новините
 
25.11.2007 16:21   Новината е видяна 3703 пъти
Бургас - повишено търсене на луксозни имоти
Но не в комплексите от затворен тип
Луксозните имоти в центъра на града и около Морската градина вече прескочиха психологическата бариера от 1200 евро на кв.м. Тези ценови нива бяха характерни само за елитните места в курортите (тази година и там се продаваха апартаменти за 900 евро на кв.м.) доскоро.

Центъра
Купуването от хора, живеещи в чужбина, е причина апартаментите в нови кооперации в центъра да се продават на нереалистични доскоро цени от 1200-1250 евро на кв.м., коментираха някои от брокерите.
Според други предлагането на луксозни жилища за един 250-хиляден град е много малко и това е причина цените да растат. Открай време петната за ново строителство в най-атрактивните градски зони са изчерпани. Има някакви резерви, но това са имоти, за които се водят спорове за собственост или са на емигранти, уточниха от "Бургас сити".
Ако се появи за продажба имот в района на Морската градина, Средното училище по автотранспорт и около улиците "Рилска" и "Войнишка", той веднага се продава на цени от 1200 евро, въпреки липсата на места за паркиране и комуникации в централната част на града, потвърди и Атанас Райков от "Титан Недвижими имоти".
Централната част е по-подходяща за офиси и сгради с бизнес и обществени нужди, но липсата на други зони с елитни квартали определя необузданото търсене на апартаменти.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |