В новините
 
08.12.2007 07:19   Новината е видяна 10026 пъти
"Бургасгаз"ЕАД направи дарение на училище

2-броя котли за газификация получи СОУ „Иван Вазов” от "Бургасгаз" ЕАД. Изпълнителният директор на дружеството Златин Димов връчи документа за дарение. На тържеството присъства и кметът на Бургас Димитър Николов.
Училищната сграда е поредният газифициран общински обект в Бургас. В нея се помещава и професионалното училище по електроника и електротехника ”Константин Фотинов”. Дарението е на обща стойности 37 хиляди лева и е в отговор на молбата на кмета на града към бизнеса за подкрепа- каза  Златин Димов. Той сложи подписа си в Златната книга на училище „Ивав Вазов”, в която от половин век насам оставят имената си дарители и спомощесвуватели.
От своя страна кметът на Бургас благодари за жеста и съпричастността на "Бургасгаз" към идеята Бургас за стане едно по -добро и уютно място за живеене. Радвам се, че ще учите в чисти и топли класни стаи, обърна се към учениците Николов и им пожела още приятни поводи за срещи и за в бъдеще.
До 22 общински обекта в момента има изградена газоразпределителна мрежа Златин Димов съобщи за Дарик, че е представил на кмета списъка с тези обекти. Николов е поел ангажимента след представяне на икономическата обосновка от смисъла те да бъдат газифицирани да се опита да направи схема за това. По този начин ще се се намалят разходите на общината. Според Димов към днешна дата издръжката на тези 22 общински обекта струва 1.5 млн.лв. Ако се премине към отопление с газ средствата ще са половин милион лева.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=205495





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |