В новините
 
12.12.2007 04:58   Новината е видяна 10584 пъти
Ивайло Зартов - благодетел на Бургас за 2007

Статуетката „Благодетел на Бургас“ получи официално Ивайло Зартов, областен лидер на “Движение за социален хуманизъм” (ДСХ). Скулптурата, наподобяваща визуално холивудския “Оскар”, беше връчена вчера от заместник областния управител Георги Николчев.

 Церемонията по обявяване на номинираните и награждаването се състоя на празника на Бургас, но поради неотложни ангажименти Ивайло Зартов не присъства на коктейла. Той благодари, че му е дадена втора възможност да вземе лично приза. Идеята за благодетел на Бургас е на Асоциация за културен обмен „ Кънтри и Блуграс“ и музикална агенция „Шугартон“. Общо 11 имена бяха номинирани, а бургаските медии чрез гласуване определиха призьорите. Областният лидер на (ДСХ) подчерта, че тази инициатива е от огромно значение за Бургас, защото чрез нея до хората достига информация за всичко хубаво, което се случва в града ни. „През последните години ние не сме спирали да работим, но хората не чувстваха, не знаеха за нещата, които правим, тъй като те не достигаха до тях. Така се създава впечатление, че всичко в града и в държавата е лошо и грозно. Затова искам да благодаря на всички медии, взели участие в това мероприятие. Благодарение на тях хубавото, което се върши, достига до всички“, заяви Зартов. „ С огромно удоволствие виждам, че все повече хора излизат и не се страхуват да кажат какво добро са извършили. Това е пряко следствие от съвместната работа на всички бургаски медии с хората, които наистина работят за благото на този град“, допълни още той. Организаторите на инициативата си пожелаха връчването на приза да се превърне в традиция. Ивайло Зартов изказа надежда, че след една година той отново ще бъде сред номинираните. „Дано не се случи някой да се обърне към нас с зов за помощ или с добра идея и ние да не откликнем на нея. Надявам се през 2008 г. да осъществим още много добри идеи и вярвам, че голяма част от тях ще бъдат на вас, медиите. Благодаря ви предварително за това и разчитам в бъдеще да работим заедно“, обърна се Зартов към журналистите. Призът амбицира лидера на “Движение за социален хуманизъм” да продължава още по-усилено с благотворителната дейност. Той сподели, че за днес и утре вече има закупени над 200 билета за тетър. Постановката е с участието на Стоянка Мутафова и е специален подарък за хората от пенсионерските клубове и сдруженията на инвалидите в града. Не са забравени и децата от градините и забавачниците, като за коледните и новогодишните празници има организирани няколко концерта и представления, а също и забавни клоунади.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |