В новините
 
18.01.2008 04:51   Новината е видяна 9582 пъти
Местят битака в “Меден рудник”

Битакът, който се намира на последната спирка на автобус 211 в “Меден рудник”, ще бъде преместен.
50 наематели на магазини там ще бъдат настанени на други терени -общинска собственост, стана ясно вчера след среща между собствениците  и кметската администрация.
Сегашният битак се намира на частен терен и собствениците му са наложили мораториум върху наемателите да го напуснат до края на декември, като са им дали и отсрочка до февруари.
“В момента изготвяме схемите за поставяне на временни обекти на територията на всички териториални дирекции, като ще започнем с “Меден рудник” , за да решим по-скоро проблема. До две седмици ще сме готови със схемата, за да я внесем в  комисията по ТСУ към Общинския съвет  за становище и  до средата на февруари трябва да имаме одобрена схема, за да започне работата за предоставяне на конкретните места”, заяви главният архитект на общината Веса Илиева.
Магазините от бившия битак ще бъдат преместени върху терен общинска собственост, най-вероятно павилионите в  новия търговски комплекс ще бъдат  по  нов проект.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |