В новините
 
24.02.2008 15:16   Новината е видяна 4563 пъти
Кушлев почна имотите на Митьо Очите

Комисията установила престъпна дейност
До края на март ще бъде заведено дело за отнемане на имущество от осъдения в Бургас наркобос Димитър Желязков - Митьо Очите, защото има данни, че то е придобито чрез престъпна дейност. Това съобщи пред БНР председателят на Комисията за отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност, Стоян Кушлев.

Бургаският съд одобри в края на януари споразумение между прокуратурата и Димитър Желязков, според което несебърлията се признава за наркобос и се съгласява да изтърпи наказание от 4 години и 6 месеца затвор. От присъдата на Очите ще бъде приспадното времето, което той прекара в следствения арест, след задържането му на 5 април 2007г. В полза на държавата на Желязков ще бъдат конфискувани и 18 000 долара.

През миналата година са наложени възбрани върху 402 недвижими имота и над 200 моторни превозни средства. До този момент наложените от Комисията за отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност обезпечителни мерки са върху имущество на обща стойност близо 110 млн. лева. Заведени са 33 дела за отнемане на имущество от престъпна дейност, но реална конфискация може да се очаква през 2009 г. тъй като самото отнемане е функция от работа на цялата съдебна система, коментира Кушлев.

http://www.bravoburgas.com/show_news.php?id=13901

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |