В новините
 
27.02.2008 06:05   Новината е видяна 3647 пъти
Пътно транспортни произшествия

На 25.02.2008 г. около 22.50 ч. на път І-9 от Поморие за Бургас се е движел лек автомобил “Форд Ескорт”, собственост на  Д.Х. (23) от Бургас. На около 500 м преди пътен възел  за Аерогара – Бургас, поради движение с несъобразена скорост, автомобилът напуснал пътното платно и се преобърнал няколко пъти в крайпътна нива. На място е загинал пътуващият в автомобила 24-годишен мъж от Бургас. Собственикът на превозното средство - Д.Х. е прегледан в МБАЛ – Бургас и освободен, без здравословни проблеми. Взета му е кръв за химически анализ. В процес на изясняване е кой от двамата е управлявал автомобила. Работата по случая продължава.

На 24.02.2008 г. около 08.30 ч. в оперативната дежурна част на РПУ – Приморско е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие на пътя от с.Ясна поляна към язовир "Ясна поляна", общ.Приморско. При извършения оглед е установено, че водачът но лек автомобил “Форд Ескорт”, при навлизане с несъобразена скорост в последователни десен и ляв завой  не успял да овладее автомобила, който напуснал пътното платно и се ударил в крайпътни дървета. В резултат на удара, водачът Д.Д. (43) е получил фрактури на шест ребра отдясно. Настанен е за лечение в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота. Взета му е кръв за химически анализ. По случая работи РПУ – Приморско.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |