В новините
 
11.03.2008 15:28   Новината е видяна 4154 пъти
Криминална хроника
І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :      В резултат на проведените оперативно-издирвателни и процесуални мероприятия от служители на Четвърто РПУ Бургас по отношение запалването на л.а. «Опел вектра», с врачанска регистрация, собственост на 25 годишен бургазлия, осъществено окол 03.00 ч. на 07.03.т.г. на платения паркинг до бл. 78 в к-с «Меден Рудник», е установен извършителят на палежа - това е : 29 год. Н.М. от Бургас. Според обясненията му, подбудите за извършения палеж е лични взаимоотношения със собственика на автомобила. Припомняме, че от запалването на л.а. «Опел вектра» пострада и паркирания в близост л.а. «Сузуки суифт», с бургаска регистрация. Работата по случая продължава от служители на Четвърто РПУ Бургас. 

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :   На 10.03.т.г., чрез натиск на прозорец от дървена дограма е проникнато в ЦДГ «Пламъче», разположена в к-с «Лазур», откъдето чрез взломяване на входните врати е проникнато в две канцеларии. По данни на директорката на детската градина е извършена кражба на два плоски компютърни монитора и сумата от 15 лв. / във вид на монети/. Работата по случая продължава от служители на Пето РПУ Бургас.           На 10.03.т.г. около 19.21 ч. в РПУ Несебър е получено съобщение за извършена кражба на златни бижута / около 300 гр. на обща стойност около 6 000 лв./, собственост на 43 годишна жена от Несебър, обитаваща стая в общежитие «Роза-1» в Слънчев бряг. Установено е, че в стаята е проникнато, след отключване с подбран или подправен ключ. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.           На 10.03.т.г. около 09.10 ч. в Първо РПУ Бургас е получено съобщение за извършена кражба на сумата от около 3 000 лв. от частен офис, намиращ се на ул. «Цар Симеон І» в Бургас - установено е, че в офиса е проникнато, след взломяване на патрона на входна алуминиева врата и последвало демонтиране на заключващия механизъм на вътрешна ролетна метална щора. Парите са откраднати след счупване на метална касета, монтирана неподвижно във вътрешността на шкаф. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.

ІІІ. ПАБ :  На 10.03.т.г. около 21.15 ч. в Пето РПУ Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «БМВ 525», с бургаска регистрация, ползван от 30 годишен бургазлия, паркиран между блокове 62 и 64 в к-с «Изгрев». От инцидента е обгоряла цялата предна част на автомобила в областта на двигателя и предните гуми. Засегнат е и паркирания в непосредствена близост до «БМВ»-то, л.а. «Алфа ромео», с бургаска регистрация / частично обгорял от дясната страна/. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци. Причините за възникналия инцидент, както и стойността на нанесените материални щети, са в процес на изясняване от служители на Пето РПУ Бургас.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |