В новините
 
12.03.2008 06:13   Новината е видяна 5680 пъти
Около 2 хил. руски специалисти ще се включат в изграждането на АЕЦ “Белене” и газопровода “Бургас ¬ Александрополис”
Около 2 хил. руски специалисти ще се включат в изграждането на АЕЦ “Белене” и газопровода “Бургас ¬ Александрополис”, съобщи във В. Търново представителят на Регионалното представителство на търговско промишлената палата на Русия на Балканите Григорий Ростовски. Очертава се проблем да има с местата, където ще живеят работници в Белене. С осигуряването на жилищните помещения е натоварено руското генерално консулство в Русе. Търсят се начин да се намерет сгради, чиито помещения да бъдат приспособени в жилища, за да може там да бъдат настанени не само руските, но и българските специалисти.
Вече се работи активно по подбора на българските фирми, които ще се включат в строителството на АЕЦ-а. Според договора 30 % от целия обем работа трябва да предоставим на нашите български колеги, обясни Ростовски. Списъкът на фирмите ¬ изпълнителки вече се определя с помощта на руската компания “Атом строй експо”, която е главен изпълнител на проекта и Национална електрическа компания ¬ България.

пълният текста:
http://www.factor-vt.com/news-14.html




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |