В новините
 
27.03.2008 11:47   Новината е видяна 2876 пъти
Награда за журналистика на Европейския парламент

Първата награда за журналистика на Европейския парламент ще бъде връчена през 2008 г. Тя ще бъде присъдена на журналисти, които са работили по важни въпроси на европейско ниво или са допринесли за по-доброто разбиране на европейските институции и/или политиките на ЕС.
Наградата ще се връчи в четири категории: печатни медии, радио, телевизия и интернет. Победителят от всяка категория ще получи 5.000 евро.
Самостоятелни кандидати или екипи до 5 човека ще могат да участват със статии или репортажи, които могат да са както еднократни, така и поредици. Материалите трябва да са публикувани или излъчени между 1 май 2007 г. и 30 април 2008 г. на един от официалните езици на Европейския съюз. Всички кандидати трябва да са граждани или жители на държава-членка на ЕС и да са регистрирани журналисти.
Срокът за кандидатстване е от 15 март 2008 г. до 15 май 2008 г. включително. Наградата ще бъде връчена през октомври 2008 г. https://www.eppj.eu/EPPJ_bg.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |