В новините
 
27.03.2008 18:01   Новината е видяна 4491 пъти
Футболният бос Ивайло Дражев застава пред съда за катастрофа

Ивайло Дражев, бивш шеф на ПФК ”Черноморец” утре ще застане пред Бургаския окръжен съд в девет часа, съпбщава Агенция „Фокус”. Съдът трябва да се произнесе виновен ли е Дражев за причинената от него катастрофа на пътя между Черноморец и Атия на 31 юли 1998 година, при която загинаха двама души.
Тогава футболният бос се вряза пиян с личното “Волво” в идващия насреща “Мерцедес” с великотърновска регистрация. При тежката катастрофа на място загина 40-годишният Димитър Кехайов от Велико Търново. След десет дневна кома почина и 20-годишната Румяна Димитрова от Горна Оряховица, а нейната майка Верка остана инвалид.Тогава следствието излезе със заключение, че виновен за смъртта на Димитър и Румяна е турчин, който във фаталната нощ е шофирал колата на Дражев. През 2003 година започва ново разследване. Процесът беше прекъснат, след като почина един от съдебните заседатели и трябваше да се назначи нов съдебен състав. През 2005 делото тръгна наново. Очаква се най -накрая, 10 години след трагичния инцидент, съдът в Бургас да се произнесе по делото срещу Ивайло Дражев. Според запознати, обаче най-вероятно това няма да е последното заседание по това спорно дело.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |