В новините
 
04.04.2008 06:50   Новината е видяна 3625 пъти
Лоялни клиенти

От днес БИЛЛА България стартира специална програма за лоялни клиенти, която ще продължи три месеца. По време на кампанията клиентите на БИЛЛА ще имат възможност да закупят на преференциална цена 6 кухненски уреда с марката Philips, осигурени от верига Технополис. Това са кафеварка за шварц кафе, тостер, цитрус преса, кана за вода, уред за сандвичи и кухненски робот.
За да се сдобие с някой от тези домакински уреди, всеки клиент на БИЛЛА трябва да събере 10 или 15 бонус точки, пазарувайки в търговската верига по време на кампанията. Една бонус точка се равнява на сума на покупките до 10,00 лв. При покупки на стойност между 10 и 20 лв. клиентите на Билла ще получават съответно 2 бонус точки и т.н.
Бонус точките ще се събират в специални бонус–паспорти, които ще се получават от касите на БИЛЛА. При събрани 10 бонус точки клиентите на веригата ще могат да закупят някой от горепосочените домакински уреди, като спестяват между 12 лв. и 22 лв. Осребряването на бонус–паспортите ще продължи до 3 август 2008 г.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |