В новините
 
03.04.2008 15:05   Новината е видяна 3897 пъти
Криминална хроника на 3.4.2008
На 01.04.т.г. около 23.15 ч. в РПУ Несебър е получено съобщение за горящ лек  автомобил «Мерцедес», с бургаска регистрация, паркиран зад ресторант «Маргарита» на ул. «Иван Вазов» в Несебър. Установено е, че «Мерцедесът» е специализиран автомобил и е използван за принудително репатриране на други автомобили. На мястото на инцидента полицейския автопатрул е посрещнат от 40 годишен хасковлия, който заявил че е загасил пожара. От огъня са обгорели леко пластмасовите странични калници на «Мерцедеса». Работата по установяване на причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети продължава от служители на РПУ Несебър.
На 02.04.т.г. около 22.50 ч. във Второ РПУ Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил «Роувър 200», с бургаска регистрация, паркиран в к-с «Братя Миладинови» до бл. 28. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил и шестима огнеборци. Установено е, че автомобила е собственост на 20 годишен бургазлия. От пожара частично са изгорели купето и двигателя на «Роувъра». Работата по установяване на причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети продължава от служители на Второ РПУ Бургас.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |