В новините
 
05.04.2008 14:56   Новината е видяна 4599 пъти
Криминална хроника 05.Април.2008

На 03.04.т.г. служители от Пето РПУ Бургас са иззели 11 незаконно притежавани ловни патрони / 12-ти калибър/ от дома на 50 годишния Х.Е. от Бургас. По случая е образувано бързо полицейско производство.
На 04.04.т.г. около 21.30 ч. в Четвърто РПУ Бургас е получено съобщение за извършен грабеж на мобилен телофон от 16 годишно момче, осъществен от непознат мъж след заплаха с нож – в резултат на бързите оперативно-издирвателин мероприятия е задържан извършителя на деянието : това е – 20 годишния Д.А. от Бургас. Работата по случая продължава от служители на Четвърто РПУ Бургас.
На 04.04.т.г. служители от РПУ Царево са установили извършителите на кражба на четирижилен меден ел.кабел с дължина около осем метра, собственост на EVN-България, който захранва почивните бази край Царево с ток през летния сезон – това са : 15 годишния Р.Ж., 13 годишния М.И. и 14 годишния к.К., и тримата от Царево. Откраднатият кабела е предаден с протокол от лицата. Работата по случая продължава от служители на РПУ Царево.
На 04.04.т.г. служители от Първо РПУ Бургас са установили извършителя на кражба на мобилен телефон от 17 годишен бургазлия, осъществена на 13.02.т.г. пред интернет клуб «Атом нет», разположен в Централната част на Бургас – това е : 27 год. Р.Г. от Бургас. Работата по установяване и документиране на престъплението продължава от служители на Първо РПУБургас.
На 04.04.т.г. служители от Първо РПУ Бургас са установили извършителя на кражба на мобилен телефон от магазин за мобилни телефони  и аксесоари, намиращ се на ул. «Александровска», осъществена на 01.04.т.г. – това е : 22 год. Д.С. от Бургас. Работата по установяване и документиране на престъплението продължава от служители на Първо РПУБургас.
На 04.04.т.г. около 14.00 ч. в района до бл. 115 в к-с «Меден Рудник» служители от Четвърто РПУ Бургас са задържали 20 годишния Г.З. от същия комплекс, в когото при извършения личен обиск са намерени над 10 топчета с прахообразно вещество, реагирало при полевия наркотест на хероин. Точното количество на намереното наркотично вещество е в процес на изясняване. Работата по случая продължава.
На 03.04.т.г. служители от Полицейски участък «Победа» при Първо РПУ Бургас са установили извършителя на срязване на четири гуми на автомобили : «Форд ескорт», паркиран на ул. «Волга» №18 и «Опел кадет», паркиран на ул. «Мадара» №18 – това е : 18 год. И.С. от Бургас. Работата по установяване на причините за извършеното деяние продължава от служители на Полицейски участък «Победа».
На 04.04.т.г. около 22.10 ч. в РПУ Карнобат е получено съобщение за прострелян в частен дом, намиращ се на ул. «Антон Иванов» № 36 в Карнобат, мъж. Установено е, че след възникнал битов скандал в домът на 55 год. К.Н. от Карнобат, същият със законно притежавана ловна пушка ,,ИЖ», 12-ти калибър стреля по вратата на стаята, в която е бил синът му – П.Н., 30 годишен, с цел да го сплаши. В резултат на изстрела и получения рикошет, част от сачмите са засегнали дясното бедро на 30 годишния мъж, който след получаване на медицинска помощ в карнобатската болница, е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Работата по случая продължава от служители на РПУ Карнобат.
На 04.04.т.г. около 07.00 ч. в Първо РПУ Бургас е получено съобщение за проникване в частен офис, разположен на ул. «Гурко», откъдето е извършена кражба на крупна парична сума. Установено е, че на 03/04.04.т.г., чрез оказване на натиск на пластмасов прозорец е проникнато в офиса на частна фирма, откъдето е извършена кражба на неукрепена метална каса, съдържакща две CD с компютърни програми, фискална памет за касов апарат и сумата от около 35 000 лв. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.
На 05.04.т.г. около 04.58 ч. в РПУ Средец е получен сигнал за забити две кирки в микробус, паркиран пред входа на блок 16 на ул. «Преображенска» в Средец. Установено е, че в областта на предната декоративна решетка, разположена пред радиатора на микробус «Фолксваген каравел», с бургаска регистрация, собственост на 47 годишен мъж от Средец, са забити две нови кирки. При извършения оглед е констатирано, че по  купето има общо шест пробойни / три в предното панорамно стъкло и три в купето/. Работата по установяване на причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети продължава от служители на РПУ Средец.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |