В новините
 
05.04.2008 18:28   Новината е видяна 4146 пъти
Спасен при зрелищно отвличане: Не помня

Старозагорецът, който беше спасен от отвличане в "Слънчев бряг", заявил в полицията, че не помни нищо от случая. Това съобщи окръжният прокурор Ангел Ангелов, цитиран от БТА.
25-годишният мъж се явил в полицията за разпит заедно със своя адвокат и казал, че показанията, които дал на 2 април, след като бил освободен от похитителите си, не са верни. Той сам и доброволно се качил в багажника на колата, с която петима маскирани въоръжени мъже искали да го отведат от офиса му в "Слънчев бряг".
"В момента сме в позиция да доказваме, че е направен опит такова престъпление да бъде извършено и че пострадалият е наистина пострадал", каза прокурорът. Сега се осъществяват следствени действия, за да се докаже, че деянието е реално.
На 2 април от полицията съобщиха, че около 19 часа предишния ден петима маскирани нападатели, въоръжени с хладно оръжие и електрошокови палки, са задържани в "Слънчев бряг" при опит да отвлекат 25-годишен старозагорец от офис в хотел в курортния комплекс.
Той успял да избяга на открито, но маскираните го последвали и го вкарали по насилствен начин в лек автомобил "Фолксваген", след което напуснали местопроизшествието. След подадени в полицията сигнали от граждани - очевидци на нападението, били осъществени заградителни действия от автопатрули при РПУ-Несебър, които успели да спрат автомобила и да спасят похитения.

Пълният текст:
http://www.bravoburgas.com/show_news.php?id=14025




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |