В новините
 
08.04.2008 06:10   Новината е видяна 5592 пъти
Созополският референдум приключи при активност 39.9 %

39.9 % е избирателната активност в днешния местен референдум в Созопол- съобщи председателят на ОИК Десислава Жилкова. Тя уточни, че окончателните резултати ще са ясни към полунощ, когато ще се обработят всички протоколи от 20-те избирателни секции на територията на общината.
Гласуването приключи във всички селища. Спокойно и без нарушения премина допитването до гражданите на общината за изграждането на петролопровода Бургас-Александруполис. Най-активни са били жителите на Черноморец и Равадиново, където своята позиция "за" или "против" тръбата са изразили повече от 55 % от гласоподавателите. В град Созопол активността е 47.8% . Най-нисък процент на гласували е регистриран в слата Зидрово и Равна гора.

За да бъде легитимен в рефрендума трябваше да гласуват повече 51 % от имащите право на глас в общината. Това е второто допитване по темата в региона завършило без успех . На 17 февруари едва 27% от бургазлии отидоха до урните за да изразят мнението си за петролопровода Бургас – Александруполис.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=240874





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |