В новините
 
10.04.2008 06:18   Новината е видяна 2824 пъти
Признават само разходите по банков път

Някои прагматични „малки камъчета” в процеса по кандидатстване за европари биха могли да обърнат посоката на голямата инвестиция, категорични са специалистите.  “Черноморски фар” публикува част от съветите към земеделците на Кристина Цветанска, изпълнителен директор на ЕЛАНА Инвестмънт. Тъй като питанията на стопаните са многобройни, а пречките, пред които се изправят разнообразни и на пръв поглед неразрешими, вестникът ще продължи да публикува мненията на специалисти и експерти.
“Изискванията не са трудно изпълними за бизнеса, просто трябва да се създаде необходимата организация за изпълнението им”, категорична е Цветанска.
Според нея за изпълнението на одобрен проект е много важно при подписване на договор за субсидия кандидатите да го прочетат внимателно, като проверяват всички параметри: данни на кандидата, описание на проекта, инвестициите и дейностите по него, и др. 
“Нека да се проверяват допълнителните изисквания за периода на изпълнението. Например, какви отчети и на какъв период от време трябва да се подготвят те, как се отчита проектът, какви застраховки трябва да се направят и т.н”, обясни тя.

Пълният текст
http://www.factor-bs.com/news-2874.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |