В новините
 
11.04.2008 05:45   Новината е видяна 4297 пъти
Милиард евро отпуска ЕС за развитие на бизнеса

Община Бургас беше домакин на дискусията с участието на Зинаида Златанова - ръководител на представителството на Европейската комисия в България.


Въпроси към г-жа Златанова имаха възможност да зададат представители на общинска и областна администрация, НПО, бизнесмени от Бургас. .
Тя сподели, че активността на общинската и областната администрация в Бургас при подготовката и обслужването на европроекти, адресирани към структурните и кохезионния фонд на ЕС, не е останала незабелязана.
В Европа са подготвени редица програми и политики в подкрепа на малките и средни предприятия, от които може да се възползва бизнесът в Бургас, каза още тя.
Основните препоръки на ЕС към България също са конструирани така, че да стимулират предприемачеството: съкращаване на бюрократичните пречки пред бизнеса; акумулиране на по-висок административен капацитет; умерена политика на доходите; увеличаване на заетостта; ограничаване броя на учениците, напуснали училищата.
Един милиард евро за следващите 7 години отпуска ЕС за развитие на предприемачеството в България, припомни Зинаида Златанова.

 

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |