В новините
 
11.04.2008 06:06   Новината е видяна 4576 пъти
Кметът лобира пред английския посланик за целогодишна въздушна линия между Бургас и Албиона

 Кметът на община Бургас Димитър Николов се срещна днес /9 април/ с посланика на Великобритания у нас г-н Стийв Уилиамс. Посещението на дипломата бе протоколно.

      “Като посланик за мен е важно да имам лични контакти с водещите фигури в България, а вие сте кмет на един много важен град”, обясни Стийв Уилиамс.

      Димитър Николов лобира пред английския посланик за създаването на постоянна въздушна връзка между Бургас и Албиона, за каквато според него ще има достатъчно клиенти. Като важен акцент за местната икономика кметът изтъкна амбициозната програма за изграждане на контейнерен терминал за чисти товари на Бургаското пристанище.

      Димитър Николов неслучайно представи Бургас и като европейска столица на птичия свят, тъй като оттук минават миграционните маршрути на почти всички прелетни птици от Стария континент. Около 1 милион британци всяка година ходят на орнитоложки екскурзии, така че това е един неразработен сегмент от пакета туристически услуги, които Бургас предлага.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |