В новините
 
20.04.2008 23:28   Новината е видяна 4665 пъти
137-мо ниво покри Германос в Играта на веригите.


В Бургас веригата ГЕрманос има вече 5 магазина. Най-новият беше открит на 18.Април  - миналата седмица. Според Германос - те заемат първо място на пазар на мобилни технологии, с което предизвикват конкурентите си. За последните 6 месеца са открити 10 магазина, с което бройката им нарастна на 137.
Пазарът на телекомуникации в България се развива изключително динамично. В момента остава веригата наистина да научи служителите си, които са станали 800 ежедневно да се грижат за по-доброто обслужване на клиентите. Както казва къдравелкото от рекламата – само с една разходка до Германос да могат да видят и купят най-новите продукти на световните производители.
Има лек проблем с роуминг-а на другите мобилни български мобилни оператори при прескачане до Гърция, но Германос обещали да лобират и в тази насока.
Германос Телеком България EАД е част от гръцката група компании Germanos. Германос
Справка: Телеком България стартира първата професионална верига магазини за телекомуникационни продукти и услуги в България през 2000 г., като с това дава началото на организираната търговия с технологични продукти в страната. Веригата е специализирана в предлагането на продукти и услуги в сферата на телекомуникациите – мобилни телефони, пълна гама аксесоари и всички услуги на GLOBUL, собственост на COSMOTE SA.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |