В новините
 
21.04.2008 13:57   Новината е видяна 10033 пъти
Индивидуален прочит на Бургаската преса днес 21.Април

Бургас отбеляза с внушителна заря посрещането на празниците, рождения ден на Волен Сидеров и годишнината на ГЕРБ в града ни.
Модата беше въведена преди години от братя Диневи, продължена от ректора на Бургаски Свободен Университет проф.д-р Петко Чобанов. Новите светила имат какво да се научат от тримата.

Православните храмове се изпълниха с хора. Уви има и такива, които не знаят какво правят и какво се прави там, но считат присъствието си за задължитено. Отците съветват вечер насаме да се четат молитви или поне да се прави ретроспекция на деня. Преди това да се пие превантивно хапче срещу сърцебиене.

Далянът в Отманлий не смогва да поеме всички интелектуалци. По-периферните отскачаха до съседни места, които бяха по-добри като категория, с по-добра кухня и ... свободни от противоречия.

Ще възстановяват ЖП линията Бургас-Поморие. Безумието да се унищожи готова инфраструктура е спряно. Независимо, че част от ЖП релсите в Поморие са вече отрязани, пътят ще го има, може би, и ще облекчи трафика. Линията е изградена още през 1922 г. от далновидните тогава управници на района. Подобна идея е възникнала и за ЖП връзка Бургас-Център - Меден Рудник. В момента това направление е изключително натоварено, което води до сериозни загуби. Всичко е все още на етап проучване и подготовка на задание, докато се "избере" изпълнителят.

Липсата на новини в Бургас води до това медиите сами да ги създават подхвърляйки си кратки разказчета. Но от Черноморски Фар са разбрали, че не се плюе срещу вятъра. Така определен брой наематели на РЕП-чета се превърнаха от хора на дребния бизнес в хора на наетия труд и с това отскочиха няколко петилетки назад.

Ще наказват търговците за подвеждща реклама. След кратък прочит на приказките в предизборните кампании и обещанията за промяна, съветът на старейшините решил, че политиката не е професия и затова там не се бара.

Ветеринарите от Бургаска област се обединиха в регионален съюз. В него засега членуват около 80 практикуващи ветеринари от всички общини. Специално звено е създадено към общината, за да се грижи за укротяването (последното е деизнформация) на опърничивите.

В Славейков ще строят нов басейн, след като се оказа, че старият е почти разрушен и не може да се възстанови.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |