В новините
 
23.04.2008 08:05   Новината е видяна 3879 пъти
Формула 1 идва в Бургас

Симулатори на ING Renault F1 пресъздават изживяването от Шампионата
За първи път в Бургас пристига истински болид от Формула 1. Репликата на болида на отбора ING Renault F1 ще бъде показана заедно със симулатори, които допълнително ще засилят емоциите около присъствието на болида ING Renault R28. Всички почитатели на Формула 1 ще могат виртуално да се пренесат на пистите на Шампионата и да се докоснат до невероятното изживяване от този спорт. Освен тръпката да видят отблизо болид от Формула 1 и безплатно да се качат на оригиналните симулатори, всички желаещи ще могат да се включат и в лотария с награди от отбора ING Renault F1. 

Боксът на болида, който ще бъде разположен на площад „Тройката” ще остане в сърцето на Бургас от 24 до 29 април. След представянето си в Бургас, колата на ING Renault F1 ще направи първата по рода си обиколка и в страната. Болидът и симулаторите последователно ще бъдат изложени във Варна, Русе, Велико Търново, Стара Загора и Пловдив. Във всеки град ще бъде построена специална ING брендирана шатра, в която ще бъдат разположени колата и симулаторите. Работното й време ще бъде от 10 до 20 часа през седмицата и от 10 до 21 часа през уикендите. 

Турнето на болида ING Renault F1 в България:
Бургас – 24 - 29 април  (на централния площад)
Варна – 1 - 5 май (в Морската градина)
Русе - 7-11 май (на централния площад)
Велико Търново – 13 -17 май (на централния площад
Стара Загора – 19-23 май (на централния площад)
Пловдив – 25-29 май (на централния площад) 


„Като спонсор на отбор от Формула 1 ние сме щастливи да допринесем за емоцията на почитателите на този спорт в Бургас. Уникалното по рода си турне на болид от Формула 1 в страната наред с развлекателния характер, ще има и информативен характер. В рамките на обиколката на болида всички присъстващи ще могат да видят и да научат интересни детайли около участието на ING Renault F1 в Шампионата. Формула 1 е глобален спорт, който вълнува хиляди хора по света и ние ще продължим да организираме различни инициативи, които да радват българските му почитатели.”, каза Николай Стойков, управител на ING Животозастраховане и главен изпълнителен директор на ING Пенсионно осигуряване в България.


ING е основен спонсор на ING Renault F1 Team за сезони 2007-2009 г. Освен спонсорството си за отбора, финансовата група е основен спонсор и на състезанията в Унгария, Белгия и Австралия, както и присъства в брендирането на пистите в 13 от 18-те състезания от Шампионата. Финансовата институция е основен спонсор и на двамата пилоти - Фернандо Алонсо и Нелсън Пикет – младши. Наскоро ING Group обяви началото на глобална рекламна кампания с участието на пилота на ING Renault F1 и двукратен световен шампион - Фернандо Алонсо. Телевизионният клип, който се излъчва и в България, ще продължи да бъде показван в рамките на Шампионата. 


С над 850 милиона зрители в световен мащаб, Формула 1 създава изключителни възможности за ING. Компанията отчита изключително добри резултати от спонсорската си програма през 2007 г. Независимо проучване сред 16 000 души от 32 страни показа, че влизането на ING във Формула 1 през 2007 г. силно е увеличило познаваемостта на марката като е допринесло за положителното възприемане на компанията и нарасналото желание на потенциални клиенти за делови взаимоотношения с ING. 29% от хората, които не са клиенти на ING и които са участвали в проучването – са изразили желание да обмислят закупуването на продукти или услуги от ING през следващите 12 месеца, като резултат от спонсорството на компанията за Формула 1. 






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |