В новините
 
30.04.2008 13:04   Новината е видяна 2068 пъти
Кметства от Гърция и Испания в Изложбата на общините

Испанско присъствие ще има за първи път в Изложбата на общините в България, която ще се проведе в рамките на Международния панаир на потребителски стоки и технологии от 12 до 17 май в Пловдив. На изложбата ще се представи кметството на Алкала де Хенарес (Мадрид). В чуждестранното участие се включват и префектурите Еврос, Родопи и Ксанти от Гърция.

Интересът към проявата се дължи на възможностите за финансиране от еврофондовете чрез съвместни проекти между български и чуждестранни фирми и общини. С това се обяснява и фактът, че за първи път банка ще има свой щанд в палата 6, където е разположена  Изложбата на общините. Там ще дебютира и новата проява на Международен панаир Пловдив - Зоната за бизнес консултации „Бизнес консултинг”, в която до този момент участие са заявили 16 компании.

Панагюрското златно съкровище ще е сензацията на  „Пролет 2008”. То ще бъде експонирано в палата 6.

9 галерии и 60 индивидуални автори от цялата страна ще покажат свои колекции на изложбата за изящни изкуства „Импресия”, която вече се провежда по време на Пролетния панаир. В палата 3 ценителите ще могат да видят живопис, дърворезба и икони.

Заради очакваните многобройни посетители на Международния панаир за потребителски стоки и технологии вече се подготвят над 450 места за паркиране около и в изложбения  комплекс.

 

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |