В новините
 
08.05.2008 21:55   Новината е видяна 4516 пъти
Google с реверанс към Българския език.

Google translate вече превежда от и на български. Преводът е доста приличен с възможност за принос от страна на потребителите към подобряване.

http://www.google.com/translate_t?hl=bg

Успехът на Google е несъмнен, а услугите, които предлагат особено в последните няколко месеца, надминаха и най-смелите очаквания като каество и функционалност.
За много потребители Google се свързва само с "търсачката" и сателитните изображения. За много професионалисти така наречените Webmasters Tools облекчиха живота и донесоха невидими приходи.
Илюзията за безплатните услуги е също от базиса на успеха при Google. Предоставяйки площи за реклама на иначе некомерсиални сайтове, много организации успяха да покрият разходи по поддръжка от онези $1,5, които агенциите за имот са склонни да плащат за заветното Bulgarian Property.

За сведение - думичката "Бургас" на подходящо място се качи от 5 цента около Нова година до 17 цента през март, а сега е още по-нагоре.

Борбата за класиране в предни позиции в Google впрегна армията на дивелопърите и писачите на текстове в едно, създавайки тайнството SEO.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |