В новините
 
20.05.2008 11:42   Новината е видяна 4116 пъти
ПИБ и Стоян Денчев-фаворити на регионалните медии

Боряна Тенчева и Женя Атанасова -журналисти № 1 на БАРМ за 2007 -а. Изпълнителният директор на БАРМ- Весела Вацева, Степан Арамян/собственик на  вестниците „Марица”, „Струма”/, председателят на УС на БАРМ и собственик на вестниците „Черноморски фар” и „Фактор” Галентин Влахов и Иван Бунков от вестник “Нов живот –Кърджали /отляво надясно/  със задоволство разглеждат тортата, където са отбелязани всички регионални издания. На географската карта  няма град без член на БАРМ

Стоян Денчев е  личност на България за 2007 година според Българската асоциация на регионалните медии. Призът, който се присъжда ежегодно, тази година се връчи на декана на Специализираното висше училище по библиотекознание и информационни технологии (СВУБИТ). Наградата е заради приноса на  Денчев за опазването и съхранението на българските читалища.
Първа инвестиционна банка е фирмата, която през годината е имала най-интензивна рекламна политика в регионалните медии, е мнението на УС на асоциацията, които връчиха приза на банката.
Вторият награден в тази категория бе Техномаркет Европа.
За поредна година БАРМ раздаде годишните си награди. Собственици,  журналисти и шефове на рекламни отдели във вестникарските издания се събраха на изискано парти в ресторант  “Интервю” на бившия Полиграфически комбинат.
Концертът на Кис  в същия ден осуети за малко началото на церемонията, заради  който голяма част от гостите попаднаха в жесток софийски трафик. За сметка на това премиерът Сергей Станишев пристигна без секунда закъснение за обявения начален час, но търпеливо изчака минутите до  започване на церемонията. Финансовият министър Пламен Орешарски също се пребори с ангажиментите си и пристигна на тържеството на регионалните медии. Всички министри засвидетелстваха уважението си  към работещите в изданията, като изпратиха поздравителни адреси.
Тържеството бе открито със слово на председателя на УС на БАРМ-Галентин Влахов.
“Журналистите от регионалните медии са поставени пред натиск и понякога  пред изкушения”, обърна се той към представителите на властта.
“Аз съм фен на регионалните медии”, каза след това  в словото си премиера и повтори факта,  че тиражите на всички регионални медии,  взети заедно, надхвърлят тези на националните ежедневници. 
Боряна Тенчева от в. “Фактор”-Бургас и Женя Атанасова от “Черноморски фар” са  журналисти №1  на БАРМ за 2007 година, реши  Управителният съвет на медията.
Наградите бяха връчени от председателя на медийната комисия в парламента Иво Атанасов.
Боряна Тенчева,  пред която всички политици лесно разкриват национални и регионални политически тайни и бъдещи  евентуални  коалиции, бе отличена за работата си през годината на местните избори.
Часове преди да получи наградата си, Боряна вадеше поредната гореща новина с морски акцент,  този път в парламента в София.
За Женя Атанасова в “Черноморски фар” всички колеги са категорични, че е най-прогресиращият, млад журналист. Всички инвеститори и брокери  с нея си сверяват часовника, когато става въпрос за инвестиции, предприемачество, покупко-продажба на терени. 
От нея читателите  първи научават къде в Бургас ще се строи мол, небостъргач или как се котират цените на имотите.
Начо Халачев от Фактор-София  е другият отличен журналист от екипа на “Фактор”.
Уикенд за двама в SPA-хотел „Дипломат плаза” в град Луковит е приятната изненада за наградените, които още отсега кроят планове кога да предприемат пътуване до Северна България.
Награди получиха още 27 журналисти от регионални издания в страната.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |