В новините
 
20.05.2008 12:15   Новината е видяна 3524 пъти
«кръгла маса» за саморегулацията на рекламните комуникации
Съюзът на пивоварите в България (СПБ) организира в Българска стопанска камара (БСК) в зала 1, на 20 май 2008 г. (вторник) от 9.45  до 12 ч., на работна дискусия тип «кръгла маса» за саморегулацията на рекламните комуникации с представители на различни сектори на индустрията, насочени към средния потребител на стоки и услуги.
 На срещата ще присъстват представители на Европейския алианс за стандарти в рекламата (EASA) -признат от институциите на ЕС за европейската представителна организация в сферата на отговорните търговски/маркетингови комуникации. Специален гост и лектор на срещата е д-р Оливър Грей - Генерален директор на EASA.
 Целта на обсъжданията е да се разясни същността и приложимостта на модела на саморегулация на търговските комуникации; да се откроят преимуществата от неговото прилагане за организациите от сферата на хранително-вкусовата и питейна индустрия; да се обсъди необходимостта от насърчаване на процесите в тази сфера. 




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |