В новините
 
22.05.2008 11:25   Новината е видяна 3649 пъти
98% от посетителите доволни от Пролетния панаир, 70% от изложителите очакват сделки

97.9% от гостите на Международния пролетен панаир са доволни от посещението си, едва 1.4% не са открили фирмите, които ги интересуват. Това показват  данни от социологическото проучване на „Алфа рисърч”. Макар и неокончателни, резултатите сочат, че деловият форум е бил полезен за посетителите.

77.4% от тях са специалисти, като преобладаващата част са собственици на фирми (30.6%) и представители на висшия мениджмънт (27.1%).  Най-голям е бил интересът към новите продукти, технологии и машини, представени на изложбите  за мебели, парфюмерия и козметика, строителни материали, яхти,  водни спортове и екипировка, битова техника и домакинство, хотелско и ресторантско оборудване, хранителни стоки, текстил, конфекция, кожени изделия.

Основната цел  на посетителите е била да се ориентират в тенденциите на областта, в която работят, според мнението на над 76% от анкетираните. Това е добър знак за изложителите, които идват на панаира, за да  демонстрират постиженията  на своите компании. Другите мотиви за посещение са проучване на оферти и срещи с бизнес партньори, каквито са и част от целите на изложителите.

Фактът, че 91% от  участниците в допитването имат намерение да дойдат на ПРОЛЕТ 2009, показва, че тазгодишното издание е отговаряло на техните нагласи и очаквания.

Изложителите също декларират позитивно отношение – 69.9% виждат благоприятни пeрспективи за следизложбени сделки, 66.6% са удовлетворени от участието си в Пролетния панаир.

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |