В новините
 
12.06.2008 15:18   Новината е видяна 3597 пъти
Криминална хроника

І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

      На 24.05.т.г. служители от Първо РПУ Бургас са установили извършителките на джебчийска кражба на портфейл, съдържащ сумата от 500 лв., собственост на 56 годишен финландски турист - това са : 23 годишната Е.Г. и 22 годишната С.Г., и двете от Българово. Откраднатата парична сума е иззета и върната на собственика. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.

          

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :

      На 11.06.т.г. в РПУ Несебър е получено съобщение от английска туристка, отседнала в Слънчев бряг, за това че късно вечерта предния ден от ресторант «Палас» до х-л «Глобус», й е извършена джебчийска кражба на портфейл, съдържащ сумата от 400 лв. и мобилен телефон. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.


ІІІ. ПТП :

      На 11.06.т.г. около 14.30 ч. на около 500 м. след разклона за с. Черни връх в посока Бургас, поради движение с несъобразена скорост при изпреварване, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в крайпътната канавка, л.а. «Форд фиеста», с пловдивска регистрация, управляван от 40 годишния М.Ш. От инцидента са настъпили само материални щети за около 4 000 лв. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |